Захисники мюнхенської “Баварії” Маттейс де Лігт та Нуссаїр Мазрауї стали новими гравцями “Манчестер Юнайтед”.

Про підписання обох футболістів напередодні повідомила пресслужба “червоних дияволів”. За даними порталу Transfermarkt, “Манчестер Юнайтед” заплатив 45 млн євро, а за Мазрауї – 15 млн євро.

Також у “Манчестер Юнайтед” повідомили, що підписали контракт із де Лігтом до літа 2029 з опцією продовження ще на рік. Водночас, угода з Мазрауї діятиме до літа 2028 року і також міститиме опцію продовження на рік.

“Як тільки я почув, що “Манчестер Юнайтед” хоче мене бачити, я відчув хвилювання від можливості отримати новий виклик у такому історичному клубі. У подальших розмовах я був вражений баченням, яке виклало футбольне керівництво, і роллю, яку вони бачили для мене в ньому.

Ерік тен Хаг сформував ранні етапи моєї кар’єри, тому він знає, як отримати від мене найкраще, і я не можу дочекатися, коли знову почну працювати з ним. Я знаю, що потрібно для досягнення успіху на найвищому рівні, і я сповнений рішучості продовжити цей рекорд у цьому особливому клубі”, – прокоментував трансфер де Лігт.

“Це неймовірне відчуття – бути гравцем “Манчестер Юнайтед”, і я не можу дочекатися, коли вийду на “Олд Траффорд” у червоній футболці. Я знаю, що приєднуюся до клубу в дуже хвилюючий час; всі, з ким я спілкувався, мають однакові амбіції щодо того, щоб ми разом вигравали трофеї, і я відчуваю рішучість досягти цієї мети.

Ерік тен Хаг відіграв важливу роль у моєму становленні як гравця, тому я дуже радий возз’єднатися з ним, коли я вступаю в найкращі роки своєї кар’єри. Я знаю, чого він очікує від своїх гравців, і я зроблю все, щоб допомогти групі досягти успіху”, – сказав Мазрауї.

Зазначимо, що у футболці “Баварії” де Лігт провів 73 матчі, в яких відзначився 5 голами та 2 результативними передачами. Мазрауї зіграв 55 матчів, у яких забив 1 гол та віддав 6 асистів.