Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті поділився інформацією щодо подальшого майбутнього українського воротаря Андрія Луніна в складі команди.

Протягом останніх місяців у ЗМІ неодноразово поширюється інформація про невизначеність із майбутнім Луніна в “Реалі”. Українець був близьким до підписання нового контракту з “Реалом”. Щоправда, ситуацію докорінно змінило повернення Тібо Куртуа.

Протягом цього трансферного вікна з’являлися повідомлення про зацікавленість Луніним з боку інших європейських клубів, зокрема лондонського “Челсі”.

Напередодні матчу за Суперкубок УЄФА Анчелотті відповів на питання щодо того, чи залишиться Лунін у складі “вершкових” на новий сезон.

“Андрій – один з наших голкіперів. Як я вже казав, у нас фантастичний клуб. На мою особисту думку, у нас найкращі голкіпери, найкращі захисники, півзахисники та нападники.

Лунін — частина нашого складу, важлива частина нашого складу. Минулого сезону він був важливою частиною нашого складу”, – сказав італійський фахівець.

Варто зазначити, що Лунін потрапив до заявки “Реала” на матч за Суперкубок УЄФА проти “Аталанти”, який відбудеться у Варшаві 14 серпня.

В сезоні 2023/24 Лунін зіграв 31 матч у складі “Реала” та пропустив 32 голи. У 12 матчах він відстояв “на нуль”. Також у складі збірної України він узяв участь у фінальній частині Євро-2024.

За даними Transfermarkt, трансферна вартість Андрія Луніна становить 25 млн євро.