Лондонський “Челсі” продовжив контракт із півзахисником національної збірної Англії Коулом Палмером.

Про продовження угоди з 22-річним Палмером “Челсі” оголосив напередодні. Попередня угода діяла до 2031 року, але сторони вирішили її продовжити ще на 2 роки – до 2033 року.

“Я в захваті від нового контракту, як ви, напевно, вже зрозуміли! Посмішка не сходить з мого обличчя, і я дуже радий цьому.

З першого дня, коли я зайшов у будівлю, мені тут було дуже добре. Я відчув, що влаштувався, і тепер я знаю, що буду в “Челсі” протягом тривалого часу, і це дуже багато для мене значить.

Всі знають, що це був великий крок для мене, коли я приїхав минулого літа. Я все життя пропрацював на одному місці, але хотів отримати новий досвід, і тепер, озираючись назад, я розумію, що це було правильне рішення. Я щасливий, що зробив цей крок, і мені просто подобається життя в “Челсі”.

Минулий сезон для мене особисто був приголомшливим. Я відчував, що мені довіряють в команді, і мені дуже подобалося грати. Це змушує мене з нетерпінням чекати на майбутній сезон, і я думаю, що колективно ми зможемо зробити кілька дійсно хороших речей цього року”, – прокоментував продовження контракту Палмер.

Палмер приєднався до “Челсі” на початку минулої осені, коли перейшов із “Манчестер Cіті” за 47 млн євро. Він одразу став одним із лідерів “синіх”, відзначившись 25 голами та 15 результативними передачами в 45 матчах.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Коула Палмера становить 80 млн євро.