Головний тренер криворізького “Кривбасу” Юрій Вернидуб розповів про свої очікування від матчу-відповіді 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти “Вікторії” Плзень.

Вже за лічені години “Кривбас” зіграє другий матч у протистоянні 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти “Вікторії” Плзень. Гра розпочнеться о 20:00 за київським часом.

“Кривбас” поступився “Вікторії” в першому матчі з рахунком 1:2, а тому чинному бронзовому призеру УПЛ необхідно відіграватися для того, щоб зберегти шанси на те, щоб залишитися в турнірі.

Напередодні Вернидуб розповів, чого він очікує від прийдешнього матчу.

“Дуже приємно знаходитись в місті Плзень, в Чехії. Ми приїхали на гру-відповідь з гарним настроєм. Сподіваємось на свої сильні сторони. Налаштовані здобути тут перемогу та пройти до наступного раунду.

Чи вірю, що Фортуна буде на боці “Кривбасу”? Якщо б я в це не вірив, то не був тренером. Віра повинна бути завжди. Моє завдання як головного тренера – донести це налаштування до кожного з моїх хлопців. Вони повинні також вірити у перемогу, вийти завтра та досягнути потрібного нам результату.

Поразка від “Карпат” – це чемпіонат України, не більше, а зараз Ліга Європи. Розуміємо, що у нас зараз важкий місяць, ми постійно переїжджаємо: Україна, Чехія, Словаччина. Це дуже важко. Тим паче, на відміну від “Вікторії”, ми добираємось на матчі не літаками, а автобусом. Нам доводиться по три-чотири години проходити кордон. Але це не проблема.

Найголовніше, що ми – футбольний клуб з України, який йшов до своєї мети і завтра зіграє матч-відповідь в третьому раунді Лізі Європи, а потім і у плей-оф. Ми не відмовимось від своєї мрії, а будемо йти до кінця”, – сказав Вернидуб.