Легенда лондонського “Арсеналу” Сеск Фабрегас поділився думками щодо перспектив “канонірів” у новому сезоні англійської Прем’єр-ліги.

Протягом останніх двох сезонів “Арсенал” був близьким до того, щоб вперше за довгий час стати чемпіоном Англії. Підопічні Мікеля Артети нав’язували серйозну боротьбу “Манчестер Сіті” Пепа Гвардіоли, але так і не змогли виграти чемпіонство.

В сезоні 2022/23 “Арсеналу” не вистачило 5 очок до омріяного титулу, а за рік “каноніри” були лише у 2 очках від чемпіонства.

На думку Фабрегаса, сезон 2024/25 може стати проривним для “Арсеналу” в англійській Прем’єр-лізі.

“Мені дуже подобається Мікель, тому що він голодний тренер, дуже розумний хлопець, інтелігентний і тактично підкований. Навколо нього є люди, які працюють дуже, дуже добре.

Різниця між “Манчестер Сіті” та “Арсеналом” полягає в тому, що “каноніри” – молода команда, сповнена голоду, і вона продовжує зростати. Видно, що вони стають кращими з кожним роком.

Що стосується “містян”, то я просто відчуваю, що дуже, дуже важко стати краще, ніж вони зробили, вигравши тричі поспіль Прем’єр-лігу, тому я бачу, що вони тільки падатимуть.

Я бачу, що “Манчестер Cіті” може тільки знизитися або залишитися на тому ж рівні, і це те, що змушує мене відчувати, що “Арсенал” потенційно може це зробити [стати чемпіоном].

Чесно кажучи, я говорив те саме, що кажу зараз, ще минулого року. Але я бачу, як “Арсенал” постійно зростає, і я відчуваю, що цей рік може стати для них роком прориву”, – цитує Фабрегаса Metro з посиланням на Planet Premier League Podcast.