Нападник київського “Динамо” та національної збірної України Владислав Ванат перебуває у сфері інтересів іспанського “Бетіса”.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив журналіст Руді Галетті. За його інформацією, Ванат є одним із футболістів, яким наразі цікавляться представники “Бетіса”. Наразі 22-річний форвард знаходиться в шорт-листі “Бетіса”, де конкуренцію йому складають Кевін Денкей та Бреель Емболо.

Водночас, головною трансферною ціллю “Бетіса” з точки зору нападника є молодий талант дортмундської “Боруссії” Юссуфа Мукоко.

Нагадаємо, що напередодні в ЗМІ також з’явилася інформація про готовність міланського “Інтера” найближчим часом розпочати переговори з “Динамо” стосовно трансферу Ваната. Стверджується, що італійський гранд майже рік слідкував за виступами українського форварда. В “Інтері” готові придбати Ваната за 10-15 млн євро.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Ваната становить 10 млн євро. В сезоні 2024/25 Ванат встиг зіграти в 4 матчах кваліфікації Ліги чемпіонів, у яких відзначився 1 голом та 2 результативними передачами.

В минулому сезоні Ванат зіграв у 30 поєдинках у складі “Динамо”, в яких забив 14 голів та віддав 10 асистів. З 14 голами він став найкращим бомбардиром української Прем’єр-ліги. Також його було викликано до складу національної збірної України на фінальну частину Євро-2024.