Лондонський “Челсі” розглядає варіант із підписанням англійського вінгера “Манчестер Юнайтед” Джейдона Санчо.

Як і в попередні трансферні вікна, керівництво “Челсі” активно працює над залученням до команди нових гравців. Лише цього літа “сині” підписали вісьмох футболістів на загальну суму майже 200 млн євро. Тим не менш, “Челсі” на цьому не планує зупинятися.

За інформацією Fussball.News, “Челсі” зацікавлений у підписанні Джейдона Санчо, який так і не зміг закріпитися в “Манчестер Юнайтед” через конфлікт із головним тренером команди Еріком тен Хагом.

Попри успішний період оренди в дортмундській “Боруссії” в минулому сезоні, “червоні дияволи” налаштовані попрощатися з 24-річним футболістом. Початком варіантом для продажу Санчо був французький “ПСЖ”, але переговори провалилися. Після цього в боротьбу за англійця вступив “Челсі”.

Зазначається, що “Челсі” готове заплатити за Санчо відповідну трансферну суму та віддати в обмін двох гравців академії. Також не виключається варіант із орендою Санчо.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений LiveScore (@livescore)

Нагадаємо, що Санчо перейшов до “Манчестер Юнайтед” із “Боруссії” Дортмунд за 85 млн євро влітку 2021 року. В складі “червоних дияволів” він зіграв 83 матчі, в яких відзначився 12 голами та 6 результативними передачами.

Другу половину минулого сезону він провів в оренді в “Боруссії”. Він зіграв 21 матч, в якому забив 3 голи та віддав 3 асисти. Також разом із “Боруссією” він дійшов до фіналу Ліги чемпіонів.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Джейдона Санчо становить 30 млн євро.