Головний тренер лондонського “Челсі” Енцо Мареска поділився інформацією стосовно завдань команди на новий сезон.

Попри великі амбіції та великі кошти, які вкладаються в трансфери, в останні сезони “Челсі” не вдається досягти значного успіху. В сезоні 2022/23 “сині” не потрапили до єврокубків, посівши 12-е місце в турнірній таблиці АПЛ. Роком пізніше фінішу на 6-му місці вистачило лише для того, що здобути путівку до раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

Попри великі амбіції та зусилля керівництва “Челсі”, Мареска заявив, що перед командою не було поставлено цілі обов’язково вийти в Лігу чемпіонів за підсумками прийдешнього сезону.

“Ніхто з клубу не вимагав виходу до Ліги чемпіонів цього року. Ніхто не казав, що нам потрібно фінішувати в першій четвірці.

Вони сказали, що нам потрібно включитися в боротьбу і змагатися, крок за кроком”, – наводить слова Марески журналіст Бен Джейкобс.

Нагадаємо, що свій стартовий матч у новому сезоні АПЛ “Челсі” зіграє проти “Манчестер Сіті”. Гра відбудеться в неділю, 18 серпня, о 18:30 за київським часом.

У раунді плей-оф кваліфікації Ліги конференцій на “Челсі” чекає двоматчеве протистояння зі швейцарським “Серветтом”. Матчі відбудуться 22 та 29 серпня.