Головний тренер київської “Оболоні” Валерій Іващенко прокоментував суперечливий епізод у матчі 2-го туру української Прем’єр-ліги проти полтавської “Ворскли”.

В п’ятницю в Полтаві “Ворскла” обіграла “Оболонь” у матчі 2-го туру УПЛ із рахунком 2:0. Для “Ворскли” це вже друга перемога в сезоні, а “Оболонь” залишилася лише з 1 набраним балом після 3 зіграних матчів.

Одним із найбільш обговорюваних моментів матчу став незарахований гол “Оболоні” в другому таймі. На 61-й хвилині Сергій Суханов вразив ворота Павла Ісенка. Щоправда, невдовзі взяття воріт було скасовано після перегляду VAR через гру рукою.

Після матчу Іващенко висловив свою незгоду з рішенням арбітрів.

“Чи була рука? Та що, на мій погляд? Звісно, ні. Вся Україна зараз дзвонить, пише: “Чистий гол скасували”. Просто хочеться спитати: “Як трактується?” і таке інше. У нас скільки таких матчів було.

З Ковалівкою 1-й тур грали – теж рукою собі прокидає, дивляться – нічого нема. З “Олександрією” грали – теж чистійша рука була ще в кінці того чемпіонату. Багато таких моментів, і трактуються я не знаю, як. І все не в нашу користь. Наче спеціально такі моменти.

Звісно, забили м’яч, накал футболу, десь можна було переломити. До хлопців які питання? Молодці, грали, і по аналізу – те, що я зараз дивився – достатньо завдали ударів, але страждає влучність.

У команди-суперника, по суті, в 1-й половині один момент, на добиванні не дограли, і все. Ми намагалися, достатньо завдали ударів, але м’яч не хоче потрапляти в ворота”, – цитує Іващенка Tribuna.com із посиланням на “УПЛ ТБ”.