Головний тренер київського “Динамо” Олександр Шовковський поділився думками щодо перемоги над львівськими “Карпатами” в УПЛ.

У суботу “Динамо” зіграло свій другий матч у новому сезоні УПЛ – у 3-му турі чемпіонат кияни провели виїзну гру проти “Карпат”.

Через участь у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів “Динамо” знову довелося вдатися до ротації складу, що спричинило свої проблеми. Вже на 1-й хвилині “Карпати” вийшли вперед завдяки голу від Олега Очеретька. Тим не менш, “Динамо” відповіло голами від Олександра Піхальонка, Владислава Ваната та Андрія Ярмоленка та здобуло вольову перемогу з рахунком 3:1.

Після матчу Шовковський поділився думками щодо подій, які відбувалися на футбольному полі.

“Дуже непроста перемога. Загалом, матчі з «Карпатами», де б вони не проходили, складаються дуже цікаво. У нас були певні обставини, перш за все, логістика додає певних труднощів. Через це ми дали можливість відпочити деяким гравцям, деякі виходили з лави запасних. Загалом же в нас у обоймі є достатньо гравців, які мають бути готовими в будь-який момент вийти на поле та вирішувати завдання. У нас команда, яка складається з майже 30 гравців.

Справді, рахунок міг бути як 2:2, так і 5:1, і більшим. Футбол – це така гра, в якій виграє той , хто реалізує більше можливостей. Ми створили достатньо моментів, щоб завершувати гру спокійніше. Але завершили так, як завершили, при цьому були хороші нагоди для стрімких контратак, які ми мали реалізовувати.

Не хочу коментувати гру “Карпат”. Із самого початку я сказав уже, що матчі з львів’янами завжди цікаві, сюди завжди приємно приїздити, тут шалена підтримка вболівальників. Хочеться, щоб стадіони знову заповнювалися, як раніше, щоб усі ми поверталися до нормального життя. Дякую нашим Збройним Силам України, що взагалі дають нам можливість грати у футбол і щоб футбол жив у нашій країні”, – сказав Шовковський.