Головний тренер лондонського “Арсеналу” Мікель Артета поділився думками щодо перемоги над “Вулвергемптоном” у матчі 1-го туру АПЛ.

“Арсенал” упевнено розпочав новий сезон АПЛ. “Каноніри” в домашньому матчі 1-го туру обіграли “Вулвергемптон” із рахунком 2:0. Голами відзначилися Кай Гаверц та Букайо Сака.

Згодом Артета поділився враженнями від перемоги своїх підопічних.

“З гри можна взяти багато позитиву. Я вважаю, особливо в першому таймі, що ми показали дуже сильну гру, створили багато моментів, але пропустили великий шанс, це правда. Загалом, за рахунку 1:0 цього було недостатньо, і треба віддати належне “Вулвз”, вони чинили певний тиск.

Вони змусили нас до двох легких втрат, особливо в середині поля, створили трохи невпевненості для команди, і коли ми були в цьому моменті, Букайо створив неймовірний момент, щоб забити другий м’яч.

Якщо ви хочете стати топ-командою, то вам потрібно бути послідовними у перемогах і шукати шляхи [для перемоги], і ми, безумовно, зробили це у другому таймі.

У Прем’єр-лізі ви повинні боротися і викладатись на повну, і кожна гра – це кошмар, і ви повинні це чітко усвідомлювати. Сьогодні ми грали з дійсно хорошим суперником – подивіться на гравців, яких вони випустили у другому таймі. Отже, ви дійсно повинні це заслужити, і ми це заслужили. Ми виграли, ми беремо багато позитиву, ми рухаємося”, – сказав іспанський фахівець.

У 2-му турі АПЛ на “Арсенал” чекає виїзний матч проти “Астон Вілли”. Гра відбудеться в суботу, 24 серпня, о 19:30 за київським часом.