Головний тренер італійської “Роми” Даніеле Де Россі поділився думками про офіційний дебют українського нападника Артема Довбика.

У неділю Довбик дебютував за “Рому” в офіційних матчах. Він вийшов у стартовому складі римлян у матчі 1-го туру італійської Серії А проти “Кальярі” (0:0). Український форвард провів на полі 89 хвилин, але не зміг відзначити свій дебют забитим голом. Довбик мав один шанс на гол – він влучив у поперечину.

Попри безгольовий дебют Довбика, Де Россі вірить, що нападник збірної України буде результативним протягом цього сезону.

“Для Довбика це був важкий матч. Ми поставили його не в найкращі умови: у першому таймі з нашого боку було багато ударів не туди, куди вони мали бути спрямовані. Десь нам заважав сильний вітер, десь — натиск захисників “Кальярі”.

У другому таймі Довбик проявив себе набагато краще: довго контролював м’яч, був близький до того, щоб забити гол. У мене таке відчуття, що він заб’є багато голів”, – сказав фахівець.

Наступний шанс забити перший гол за “Рому” буде в Довбика в матчі 2-го туру Серії А проти “Емполі”. Гра відбудеться в неділю, 25 серпня, о 21:45 за київським часом.