Головний тренер лондонського “Челсі” Енцо Мареска поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика.

Нова ера лондонського “Челсі” за керівництва Енцо Марески не розпочалася вдало. “Сині” зазнали поразки в матчі 1-го туру АПЛ проти “Манчестер Сіті” з рахунком 0:2. Голами в матчі відзначилися Ерлінг Холанд та Матео Ковачич.

Михайло Мудрик не потрапив до стартового складу “Челсі” на матч. Ба більше, вінгер не з’явився на футбольному полі й по ходу гри.

Попри відсутність Мудрика в матчі проти “Ман Сіті”, Мареска визнав, що він, як і декілька інших гравців, заслуговує на місце в стартовому складі.

“Було важко вибрати стартовий склад. Ось чому у нас, ймовірно, було кілька футболістів на лаві запасних, які заслуговують грати у старті, таких як Міша Мудрик та кілька інших гравців. Але іноді ти маєш приймати рішення.

Я думаю, що ми дуже добре грали протягом більшої частини матчу. Ми були на рівні Сіті, якщо не краще. Гра була, але ми не використали своїх шансів. Напевно, велика різниця була всередині штрафного майданчика. Я повністю задоволений нашим виступом.

Для мене головне – створювати моменти. Ми не забили, але ми створили моменти. Перший гол для них був майже з офсайду, а ми мало не забили. Такі речі змінюють результат, але загалом гра була гарною. Було досить ясно, що команда намагається тримати м’яч і домінувати”, – сказав Мареска.

Мудрик може дебютувати в сезоні 2024/25 у матчі плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти швейцарського “Серветта”. Матч відбудеться в четвер, 22 серпня, о 22:00 за київським часом.