Головний тренер мадридського “Реала” Карло Анчелотті поділився думками щодо нічиєї з “Мальоркою” в матчі 1-го туру іспанської Ла Ліги.

Захист чемпіонського титулу Ла Ліги розпочався не надто вдало для “Реала”. “Вершкові” зіграли внічию на виїзді з “Мальоркою” з рахунком 1:1.

“Реал” швидко зміг відкрити рахунок – на 13-й хвилині рахунок відкрив Родріго.

Щоправда, вже на початку другого тайму “Мальорці” вдалося зрівняти рахунок. Під час розіграшу кутового Ведат Мурікі ударом головою вразив ворота Тібо Куртуа.

Після матчу Анчелотті зізнався, що він не був задоволений діями своїх підопічних на футбольному полі.

“Ми добре розпочали гру, повели у рахунку та могли забити другий гол. У другому таймі нам не вистачало балансу. Через це ми могли програти. Це був не найвдаліший матч. Ми дуже багато атакуємо і баланс в обороні дуже важливий.

Сьогодні я незадоволений. Думаю, ми могли зіграти набагато краще. Я не хочу шукати якісь виправдання. Ми мали зробити більше і краще налаштуватися. Цей матч може багато чого нас навчити.

Ситуація на початку сезону не дуже змінилася порівняно з минулим роком. Коли розпочнеться Ліга чемпіонів, з’явиться більше можливостей для ротації. Нам було складно перехоплювати м’яч, чинити тиск після втрат. Говорячи про оборонний аспект, я маю на увазі насамперед командну гру. Нам потрібно бути зібранішими, більш згуртованими… Це проблема не фізичного, а психологічного характеру.

Баланс досягається за рахунок того, що гравці мислять однаково. Коли нам потрібно відбирати м’яч, усі мають думати про це. Це проблема кожного, а не лише нападників чи захисників. Це проблема непорозуміння у команді, вона стала ключовою. “Мальорка” щодо цього провела чудову гру”, – цитує Анчелотті Tribuna.com із посиланням на видання Marca.