Захисник австрійського “ЛАСКа” Максим Таловєров поділився думками щодо “Зальцбурга”, який є суперником київського “Динамо” у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Вже за кілька днів “Динамо” зіграє перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Зальцбурга”. Гра відбудеться в середу, 21 серпня, о 22:00 за київським часом.

Наприкінці минулого тижня одному з українських футболістів вдалося зіграти проти “Зальцбурга”. Таловєров у складі “ЛАСКа” зіграв проти “Зальцбурга” в матчі чемпіонату Австрії. Щоправда, “Зальцбург” виявився сильнішим – 1:0.

Напередодні Таловєров розповів, у чому полягає особливість “Зальцбурга” та на якому рівні команда перебуває перед протистоянням із “Динамо”.

“Це дуже сильна команда, яка щороку продає своїх найкращих футболістів – по 2-3-4 гравці, але залишається потужною. Думаю, вони були на піку 4-6 років тому. Зараз з ними більш реально конкурувати і їм вже стає важче на внутрішній арені. Підтвердження цьому – “Штурм” в минулому сезоні виграв і чемпіонство і Кубок Австрії, хоча вже дуже давно нікому не вдавалося не дати “Зальцбургу” здобути жодного внутрішнього трофея.

Тим не менш, не думаю, що вони стали слабшими порівняно з минулим сезоном. Вони грають кожні три дні, і будь-яка зустріч з “ЛАСКом” надзвичайно важка для них.

Вони почали грати більш ризиковано в обороні. Часто залишають гравців один в один і це та ситуація, якою можна намагатися скористатися.

“Зальцбург” завжди прагне домінувати, високо пресингувати, більше бути з м’ячем, тримати темп, атакувати, не зменшувати оберти упродовж усіх 90 хвилин. До того ж, вони дуже добре готові фізично. Але, враховуючи, що наприкінці кожного сезону їх залишають лідери, на старті нового сезону вони певний час звикають одне до одного, тому вразливі місця, я думаю, можна знайти.

У них грає чимало молоді, які неймовірно талановиті, але в будь-якому випадку, досвід має дуже велике значення. Особливо, коли ти граєш через три дні на четвертий”, – заявив Таловєров сайту “Український футбол”.