Журналіст та блогер Віктор Вацко прокоментував чутки навколо потенційного переходу нападника київського “Динамо” Владислава Ваната до міланського “Інтера”.

Минулого тижня в ЗМІ з’явилася інформація про бажання “Інтера” найближчим часом розпочати переговори з “Динамо” щодо потенційного трансферу Ваната. Крім того, були повідомлення про те, що Ванат перебуває у шортлисті іспанського “Бетіса”.

Щоправда, напередодні Вацко заявив, що інформація про переговори між “Інтером” та “Динамо” щодо Ваната перебільшена, оскільки італійський гранд станом на зараз навіть не робив офіційних пропозицій.

“Минулого тижня італійці писали і створювали галас з приводу Ваната та “Інтера”. Я це спокійно сприймаю. За моєю інформацією, нічого від Інтера немає. Жодних пропозицій. Навіть найменшого руху в бік того, щоб про щось говорити з “Динамо” на предмет можливого придбання. Принаймні, зараз ситуація така.

Така сама ситуація і з “Бетісом”. Думаю, цей клуб не зможе заплатити за гравця 20-25 млн євро. Той мінімум, який захоче отримати Ігор Суркіс”, – цитує Вацка “Український футбол” із посиланням на програму “Вацко on air”.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Ваната становить 10 млн євро. В сезоні 2024/25 Ванат встиг зіграти в 5 матчах, у яких відзначився 2 голами та 2 результативними передачами.

В минулому сезоні Ванат зіграв у 30 поєдинках у складі “Динамо”, в яких забив 14 голів та віддав 10 асистів. З 14 голами він став найкращим бомбардиром української Прем’єр-ліги. Також його було викликано до складу національної збірної України на фінальну частину Євро-2024.