Мадридський “Реал” обрав футболіста, якого буде прагнути підписати протягом літнього трансферного вікна наступного року.

“Реал” завжди активно працює на трансферному ринку та прагне залучити до свого складу найкращих футболістів світу. Робота над трансферами у “вершкових” іде не один день і свої цілі вони окреслюють завчасно.

За інформацією порталу El Gol Digital, головною трансферною ціллю “Реала” у 2025 році стане півзахисник “Манчестер Сіті” та збірної Іспанії Родрі. Джерело стверджує, що президент “вершкових” Флорентіно Перес вважає, що 28-річний хавбек стане ідеальним доповненням для команди.

Наразі Родрі має контракт із “Манчестер Сіті”, який діє до літа 2027 року. Іспанець перейшов до “містян” із мадридського “Атлетіко” влітку 2019 року за 70 млн євро.

В минулому сезоні Родрі зіграв 50 матчів у складі “Манчестер Сіті”, в яких відзначився 9 голами та 14 результативними передачами.

Також у складі збірної Іспанії Родрі цього літа став переможцем Євро-2024. Він зіграв у 6 матчах, в яких відзначився 1 голом. Окрім того, його було визнано найкращим гравцем турніру.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Родрі становить 130 млн євро.