Головний тренер “Комо” Сеск Фабрегас поділився думками щодо поразки від туринського “Ювентуса” в Серії А.

Повернення “Комо” в Серію А не виявилося надто успішним. У 1-му турі нового сезону італійського чемпіонату на новачка чекав непростий суперник – “Ювентус”.

На 23-й хвилині Самуель Мбангула відкрив рахунок у поєдинку. Наприкінці першої половини зустрічі “Ювентусу” вдалося наростити свою перевагу завдяки голу від Тімоті Веа.

Вже в компенсований до другого тайму час Андреа Камбіасо встановив фінальний рахунок у матчі – 3:0 на користь “Ювентуса”.

Попри не надто вдалий початок сезону для “Комо”, Фабрегас не робить з цього велику трагедію.

“Я не хочу так багато говорити про матч, я хочу спочатку проаналізувати його. Минулого року ми програли “Палермо” 3:0, а тоді фінішували вище.

Я спокійний, ми повинні вдосконалюватися. Ви могли бачити різницю в якості, вони були руйнівними, коли повертали м’яч. Коли ти бачиш, як грає Їлдиз, ти не можеш говорити про тактику, це правда, що в даний момент у нас не все виходить, але ми та ж команда, що і в минулому році.

Той, хто думає, що ми тут для того, щоб потрапити в Лігу чемпіонів, помиляється. Як клуб ми спокійні. Ми знаємо, що ми повинні робити і як ми повинні це робити, ми повинні тримати ноги на землі і працювати”, – сказав Фабрегас.