Новини футболу

Гвардіола погодився на повернення Гюндогана в Манчестер Сіті

Головний тренер “Манчестер Сіті” Хосеп Гвардіола дав свою згоду на повернення до команди німецького півзахисника Ілкая Гюндогана.

В останні дні в ЗМІ активно ширяться чутки про те, що Гюндоган збирається піти з “Барселони”, пробувши в іспанському клубі трохи більше року. Одним із фаворитів на 33-річного німця є його колишній клуб “Манчестер Сіті”.

За інформацією інсайдера Фабріціо Романо, Хосеп Гвардіола вже погодився на те, щоб повернути Гюндогана до “Сіті”. Стверджується, що Гвардіола хоче знову бачити Гюндогана в команді.

Зазначається, що “Ман Сіті” уже зв’язувався з оточенням футболіста в понеділок. Також у Гюндогана є пропозиції від клубів з Катару та Саудівської Аравії, тому остаточне рішення буде саме за ним.

Гюндоган виступав за “Манчестер Сіті” з 2016 по 2023 роки. Він зіграв у складі “містян” 304 матчі, в яких забив 60 голів та віддав 38 асистів. Також у доробку німця п’ять титулів чемпіона Англії, два Кубка Англії, чотири Кубка англійської ліги, два Суперкубка Англії та перемога в Лізі чемпіонів.

Як вільний агент Гюндоган приєднався до “Барселони” влітку 2023 року. Він зіграв у 51 матчі, в якому відзначився 5 голами та 14 асистами.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Ілкая Гюндогана становить 15 млн євро.

antonio

Recent Posts

Пушич: “Болонья і Шахтар можуть бути задоволені результатом”

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич підбив підсумки матчу 1-го туру основного етапу Ліги чемпіонів…

43 хв. ago

Ліга чемпіонів 2024/25: результати матчів 18 вересня

Визначилися результати всіх матчів основного етапу Ліги чемпіонів, які відбулися 18 вересня. Після результативного першого…

2 години ago

Іван Юрич став новим головним тренером Роми

49-річного хорватського фахівця Івана Юрича було офіційно призначено новим головним тренером італійської "Роми". Посада головного…

12 години ago

Шахтар зіграв унічию з Болоньєю в стартовому матчі в ЛЧ

В середу «Шахтар» розпочав свої виступи в основному етапі Ліги чемпіонів сезону 2024/25. Підопічні Марино…

13 години ago

Брагару: «Не думаємо про турнірну таблицю, йдемо від гри до гри»

Вінгер київського «Динамо» Максим Брагару дав ексклюзивний коментар EuroFootball.com.ua за підсумками перенесеного матчу 4-го туру УПЛ…

14 години ago

Динамо – Ворскла 3:1 (відео голів)

В середу київське «Динамо» та полтавська «Ворскла» зіграли між собою перенесену гру 4-го туру української…

15 години ago