Відомий український тренер В’ячеслав Грозний розповів про свої очікування від першого матчу плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів між київським “Динамо” та “Зальцбургом”.

В середу на “Динамо” перший із двох матчів раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Зальцбурга”. Гра відбудеться в Любліні о 22:00 за київським часом.

В ексклюзивному інтерв’ю EuroFootball.com.ua Грозний розповів, чого очікує від прийдешньої гри.

“В “Динамо” є великі шанси. Чому? В “Зальцбурга” немає того надійного захисту, який був раніше. Немає стартової швидкості в більшості гравців. У них висока лінія, і за ту лінію легко тікати. В будь-якому разі це треба використовувати.

Якщо вони будуть далі грати з високою лінією, то в нас великі шанси. Якщо трохи нижче буде лінія, то шансів менше так проходити, але ми по-іншому граємо.

Швидше за все, вони спробують увімкнути високий темп із перших секунд, у них висока інтенсивність гри, вони стараються максимально інтенсивно все робити, але правда, з великим браком. Їх не влаштовує середній темп, вони не хочуть, щоб суперник добре контролював м’яч. Вони будуть заважати, допрацьовувати.

Вони грають дуже вертикально, вони роблять багато передач за спину захисникам, тому потрібна страховка. Індивідуально група атаки досить сильна, вони один-в-один можуть обіграти. Але не маючи основних нападників, вони пробують ставити крайніх атакувальних гравців”, – сказав фахівець.