Президент “Інгульця” Олександр Поворознюк поділився деталями свого самопочуття після автомобільної аварії, в яку він потрапив напередодні.

В середу стало відомо, що Поворознюк потрапив в аварію по дорозі на матч 3-го попереднього раунду Кубка України між “Пробієм” та “Інгульцем”.

У своєму Telegram-каналі Поворознюк повідомив, що він не впорався з керуванням. Також він заявив, що знаходиться в стабільному стані.

Згодом Поворознюк опублікував відео, ймовірно з лікарні, в якому запевнив, що з ним усе добре. Також він відповів тим, хто поширював інформацію про те, що він загинув унаслідок ДТП.

“Шановні мої прихильники! Розпускають зараз фейки, що Поворознюк розбився насмерть. Дуже вас прошу – нікому не вірте! Я живий, здоровий, зі мною все добре. Думаю, завтра (в четвер – прим.) уже поїду додому.

Дійсно, потрапив у ДТП. Це може трапитися з кожним. Але все добре. А ті, хто поширює ці всі казки, що Поворознюк розбився насмерть, це ті, хто його бояться.

Я дуже хочу подякувати Франківщині. Прості люди – стільки допомогли. Дуже дякую всім. Все буде Україна! Все буде добре”, – заявив Поворознюк.