Новини футболу

Шапаренко: “Динамо дуже гідно грало проти Зальцбурга”

Півзахисник київського “Динамо” Микола Шапаренко висловився про поразку від “Зальцбурга” в матчі плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

У середу “Динамо” розпочало двоматчеве протистояння із “Зальцбургом” у рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Перший матч, що відбувся в польському Любліні, став не надто вдалим для киян.

Попри великий тиск та немалу кількість моментів, “Динамо” пропустило першим. Раптова атака “Зальцбурга” на 29-й хвилині завершилася голом австрійської команди, який забив Доржелес Нене. Справи “Динамо” стали гіршими на самому початку другого тайму, коли у ворота віцечемпіона України було призначено пенальті. На 49-й хвилині одинадцятиметровий реалізував Мауріц К’єргор.

“Зальцбург” обіграв “Динамо” з рахунком 2:0. Таким чином, киянам доведеться відіграватися в матчі-відповіді, який відбудеться наступного тижня.

По завершенні матчі Шапаренко поділився думками щодо поразки від “Зальцбурга”.

“По такій грі ми заслужили на забитий м’яч вдома. Не знаю, з чим пов’язано те, що не вдалося це зробити – просто не реалізували свої моменти, а суперник – реалізував свої.

Гравці суперника дуже добре оборонялися. У нас було пару підходів до воріт, але захисники добре відбивалися, блокували наші спроби. Кілька ударів у нас таки було, але невдалих. Повторюся, ми не змогли реалізувати моменти, які у нас були. Будемо чекати на матч-відповідь та постараємося реабілітуватися.

Головний тренер вказав нам на помилки, і ви бачили, що по перерві ми добре грали. Та стався нещасний випадок із пенальті. Це футбол, подібне трапляється. Хоча ми мали шанси відігратися, усе залежало від нас.

На мою думку, команда дуже гідно грала. Хорошим був початок першого тайму, ми могли забивати. Другий тайм теж вийшов непоганим. Цікава була гра, на жаль, ми поступилися. Я задоволений командою, гравцями, тим, що вони вийшли на поле не просто відбувати номер, а грали за емблему “Динамо” та віддавали усі сили, щоб здобути гідний результат”, – сказав хавбек.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

8 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

10 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

11 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

11 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

12 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

12 години ago