Іменитий український тренер В’ячеслав Грозний поділився думками стосовно проблем криворізького “Кривбасу” на старті нового сезону.

Початок сезону для “Кривбасу” складається не так, як того очікували вболівальники та експерти. “Кривбас” у стартових матчах показав не надто переконливу гру. Крім того, команда Вернидуба зазнала розгромної поразки від львівських “Карпат” із рахунком 0:3 у матчі 2-го туру УПЛ.

В ексклюзивному інтерв’ю EuroFootball.com.ua В’ячеслав Вікторович закликав дивитися на позитивні моменти для “Кривбасу” попри непростий старт сезону.

“На мій погляд, треба віддати належне “Кривбасу”: керівництву, тренерському штабу, гравцям. Команда в єврокубках – хто рік тому міг про це говорити?

Треба почати з позитиву. По-перше, в таких складних умовах грають – вони грають у себе вдома, в Кривому Розі, під повітряними тривогами. По-друге, команда достатньо конкурентоздатна. Мені подобається, як вони грали. Вони пресингували, були швидкі атаки, і гравці досить хорошого рівня і них. Вони не випадково потрапили в єврокубки, а по грі.

Від команди, яка потрапляє в єврокубки, чекають, що вона повинна по накату далі боротися за чемпіонство, повинна змітати всіх на своєму шляху. Ви розумієте, скільки сил, емоцій віддали гравці, штаб і керівництво?

Я впевнений, що підготовка велася з урахуванням єврокубкових матчів, тому реакцію на навантаження ми побачимо трохи пізніше, так швидко це не буває. При всій повазі до “Карпат”, “Кривбас” у першому таймі повинен був закривати гру. Якби забили пенальті, ще декілька голів, то все закінчилося б. Нехай не ображаються “Карпати”, але “Кривбас” виглядав значно сильнішим”, – сказав Грозний.