Новини футболу

Грозний висловився про проблеми Кривбасу на початку сезону

Іменитий український тренер В’ячеслав Грозний поділився думками стосовно проблем криворізького “Кривбасу” на старті нового сезону.

Початок сезону для “Кривбасу” складається не так, як того очікували вболівальники та експерти. “Кривбас” у стартових матчах показав не надто переконливу гру. Крім того, команда Вернидуба зазнала розгромної поразки від львівських “Карпат” із рахунком 0:3 у матчі 2-го туру УПЛ.

В ексклюзивному інтерв’ю EuroFootball.com.ua В’ячеслав Вікторович закликав дивитися на позитивні моменти для “Кривбасу” попри непростий старт сезону.

“На мій погляд, треба віддати належне “Кривбасу”: керівництву, тренерському штабу, гравцям. Команда в єврокубках – хто рік тому міг про це говорити?

Треба почати з позитиву. По-перше, в таких складних умовах грають – вони грають у себе вдома, в Кривому Розі, під повітряними тривогами. По-друге, команда достатньо конкурентоздатна. Мені подобається, як вони грали. Вони пресингували, були швидкі атаки, і гравці досить хорошого рівня і них. Вони не випадково потрапили в єврокубки, а по грі.

Від команди, яка потрапляє в єврокубки, чекають, що вона повинна по накату далі боротися за чемпіонство, повинна змітати всіх на своєму шляху. Ви розумієте, скільки сил, емоцій віддали гравці, штаб і керівництво?

Я впевнений, що підготовка велася з урахуванням єврокубкових матчів, тому реакцію на навантаження ми побачимо трохи пізніше, так швидко це не буває. При всій повазі до “Карпат”, “Кривбас” у першому таймі повинен був закривати гру. Якби забили пенальті, ще декілька голів, то все закінчилося б. Нехай не ображаються “Карпати”, але “Кривбас” виглядав значно сильнішим”, – сказав Грозний.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

8 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

9 години ago