Воротар київського “Динамо” Георгій Бущан поділився думками щодо поразки від “Зальцбурга” в першому матчі раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

У середу “Динамо” розпочало двоматчеве протистояння із “Зальцбургом” у рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Перший матч, що відбувся в польському Любліні, став не надто вдалим для киян.

Попри великий тиск та немалу кількість моментів, “Динамо” пропустило першим. Раптова атака “Зальцбурга” на 29-й хвилині завершилася голом австрійської команди, який забив Доржелес Нене. Справи “Динамо” стали гіршими на самому початку другого тайму, коли у ворота віцечемпіона України було призначено пенальті. На 49-й хвилині одинадцятиметровий реалізував Мауріц К’єргор.

“Зальцбург” обіграв “Динамо” з рахунком 2:0. Таким чином, киянам доведеться відіграватися в матчі-відповіді, який відбудеться наступного тижня.

Згодом в ефірі MEGOGO Бущан висловився стосовно невдалого матчу для киян.

“Як на мене, гра сьогодні була рівною, просто треба було реалізовувати свої моменти, але не пощастило. Але команда грала до кінця, і я думаю, що в нас ще будуть шанси зіграти в Австрії якомога краще.

Думаю, було присутнє певне хвилювання, але й суперник добре пресингував. Зокрема, в першому таймі нам не завжди вдавалося вийти з-під пресингу, були й мої помилки. У другому таймі налагодили нашу гру, але трохи не пощастило”, – сказав Бущан.