Іспанська “Барселона” проявляє інтерес до вінгера туринського “Ювентуса” Федеріко К’єзи.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив відомий інсайдер Ніколо Скіра. За його інформацією, наразі “Барселона” та “Ювентус” ведуть переговори щодо потенційного трансферу К’єзи.

Стверджується, що “Барселона” готова запропонувати за 26-річного гравця національної збірної Італії 10 млн євро та 3 млн євро бонусів. Водночас, “Ювентус” хоче отримати за К’єзу 15 млн євро.

Ще однією перепоною, яку необхідно вирішити “Барселоні”, є зарплатня К’єзи. Наразі іспанський клуб пропонує футболісту річну зарплатню розміром 4 млн євро та ще 2 млн євро бонусів. Такі умови зумовлені правилами Ла Ліги щодо стелі зарплат.

Федеріко К’єза перейшов до “Ювентуса” з “Фіорентини” – спочатку на правах оренди в 2020 році, а згодом повноцінно влітку 2022 року за 44,6 млн євро. У футболці “Ювентуса” К’єза зіграв 131 матч, в якому відзначився 32 голами та 23 асистами. Разом із “Ювентусом” він двічі виграв Кубок Італії та одного разу Суперкубок Італії. Також у складі збірної Італії К’єза став чемпіоном Європи в 2021 році.

В сезоні 2023/24 К’єза зіграв 37 матчів, в яких відзначився 10 голами та 3 результативними передачами.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Федеріко К’єзи становить 35 млн євро.