Новини футболу

Мілевський: “Я взагалі великий шанувальник Судакова”

Колишній гравець київського “Динамо” та збірної України Артем Мілевський поділився думками щодо півзахисника донецького “Шахтаря” Георгія Судакова.

Мілевський безперечно є культовою особистістю для українського футболу. Одним із гравців нового покоління, для кого Мілевський є кумиром, є Георгій Судаков.

Напередодні на своїй сторінці в Instagram Мілевський опублікував світлину із Судаковим кількарічної давнини. Також на світлині був підпис: “Домовилися на каву. Бро, до зустрічі”.

Згодом Мілевський підтвердив, що незабаром зустрінеться з Судаковим. Також він висловив своє захоплення молодим хавбеком “гірників”.

“Чесно, я дуже люблю Жору і ставлюся до нього з величезною повагою. Ми з ним списалися, Жора засмучений: “Та ми після гри добираємося додому”. А я матч не дивився, питаю: “А що сталося, чому такий сумний?”. Жора каже: “А ти рахунок подивися”. Я глянув і офігів – 3:4 програли. Пишу йому: “Ні фіга собі! Ви ще програвати можете?! Але я, як динамівець, задоволений результатом” (сміється – прим.).

Трохи потравили один одного по-дружньому. Я в Жори його футболку просив, а він каже: “Після матчу з “Олександрією” вона тобі ще потрібна?» (сміється – прим.).

Коротше, домовилися у вівторок кави випити. Я взагалі великий шанувальник Судакова. У мене з ним є спільні фотки, ще коли він малим був. Тим більше ми з ним дві “десятки”. У нас спільна повага один до одного. Молодше покоління дуже дисципліноване і режимне, на відміну від нас. Приємно спостерігати за молоддю.

Що пораджу Судакову? Нехай він не забирає м’яч у захисників, а йде вище – під нападників”, – сказав Мілевський сайту Sport-express.ua.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

9 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

10 години ago