Головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг поділився думками щодо поразки від “Брайтона” в АПЛ.

2-й тур АПЛ виявився невдалим для “Манчестер Юнайтед”. “Червоні дияволи” провели виїзний матч проти “Брайтона”.

Справи для “МЮ” пішли не так ще в першому таймі. На 32-й хвилині Денні Велбек вивів уперед “Брайтон”. В другому таймі “Манчестер Юнайтед” почав перевертати гру на свою користь завдяки голу від Амада Діалло. Згодом гості повели в рахунку, але гол було скасовано через офсайд у Джошуа Зіркзее.

ї

На 90+5-й хвилині Жуан Педро забив другий гол “Брайтона” та приніс команді перемогу з рахунком 2:1.

Згодом тен Хаг поділився емоціями від поразки “Манчестер Юнайтед” на виїзді.

“Я розчарований, тому що ми повинні були зіграти принаймні внічию. Ми могли б і виграти, але, зрештою, у вас немає очок, і це розчаровує, тому що все могло бути зовсім інакше».

Це розчаровує, особливо коли протягом довгих відрізків гри ти контролюєш гру, і ми контролюємо гру у володінні м’ячем, і ми робимо це дуже добре. Ми пропустили два непотрібні голи, яких можна було уникнути. Це наше відчуття, що ми пропустили два м’які голи, де ми повинні були діяти краще як команда. Ми повинні говорити, ми повинні бути узгоджені в такі моменти, що робити, і кожен знає свою роботу, і, як команда, ми захищаємо наші ворота».

«Я думаю, що в грі були дуже хороші моменти. Ми багато контролювали м’яч, створювали хороші моменти, проявили стійкість, повернулися і забили, як ми думали, переможний гол. Нам не пощастило, що м’яч опинився на лінії воріт перед самою лінією. До нього доторкнувся [Джошуа] Зіркзее, тож дуже шкода, ви повинні прийняти це, це розчарування, але я можу взяти багато позитиву з цього виступу”, – сказав тен Хаг.