Головний тренер “Зальцбурга” Пепейн Лейндерс розповів про свої очікування від матчу-відповіді раунду плей-оф Ліги чемпіонів проти київського “Динамо”.

Тиждень тому в Любліні “Динамо” та “Зальцбург” провели перший матч їхнього протистояння в рамках раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. В Польщі австрійський клуб впевнено реалізував свої моменти та здобув перемогу з рахунком 2:0.

“Зальцбург” отримав упевнену перевагу над “Динамо” перед матчем-відповіддю. Друга гра протистояння “Зальцбурга” та “Динамо” відбудеться у вівторок, 27 серпня, о 22:00 за київським часом.

Попри отриману перевагу минулого тижня, Лейндерс запевнив, що “Зальцбург” матиме максимальну концентрацію перед матчем-відповіддю.

“Перемога над “Динамо” на виїзді без пропущених м’ячів була для нас дуже важлива, але ми пройшли тільки половину шляху і ще нічого не досягли. Важливо ретельно проаналізувати перший матч і уважно подивитися, де нам ще потрібно покращитися.

Матч-відповідь у Зальцбурзі ми розглядаємо як абсолютно окремий, новий поєдинок, у якому ми не повинні просто захистити результат першого поєдинку. Ми повинні бути агресивними та залишатися вірними своєму стилю гри”, – наводить слова Лейндерса “Український футбол” із посиланням на портал LigaPortal.