Аргентинський нападник римської “Роми” Пауло Дібала прокоментував свою відмову від переходу до саудівського клубу “Аль-Кадісія”.

Протягом останніх тижнів у ЗМІ активно ширилися чутки про те, що Дібала близький до того, щоб піти з “Роми” та приєднатися до “Аль-Кадісії”. Подейкували, що Дібала отримував би в Саудівській Аравії 75 млн євро.

Все йшло до того, що 30-річний аргентинець погодиться на пропозицію та переїде в саудівський чемпіонат. Тим не менш, в останній момент Дібала відмовився та вирішив залишитися в “Ромі”.

Напередодні форвард розповів про фактори, які його переконали залишитися в Римі.

“Усі дивляться лише на це (75 млн євро – прим), але я багато чого обрав. Це і моя сім’я, зокрема дружина, і місто, і команда, і бажання повернутися до збірної. Мені 30 років, я почуваюся добре, хоча мене багато критикують за травми. Я намагаюся багато працювати і добре стежити за собою, щоб виступати на максимумі своїх можливостей.

Є багато речей, а ви говорите тільки про гроші. Коли бачиш ці цифри, я не можу заперечувати, що ти думаєш про це. Але врешті-решт усі ті фактори змусили мене прийняти рішення залишитися”, – сказав Дібала.

Нагадаємо, що Дібала перейшов до “Роми” з “Ювентуса” як вільний агент влітку 2022 року. В складі римлян він провів 79 матчів, у яких забив 34 голи та віддав 18 результативних передач.

За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість Пауло Дібали становить 20 млн євро.