Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів між “Зальцбургом” та київським “Динамо”.

У вівторок на “Динамо” чекає другий матч протистояння раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Зальцбурга”. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Підопічні Олександра Шовковського загнали себе в незручне становище в першому матчі тиждень тому. Кияни створили чимало гольових моментів, але вразити ворота суперників їм так і не вдалося. Тим часом, “Зальцбург” використав свої шанси та здобув перемогу з рахунком 2:0. Таким чином, на виїзді “Динамо” доведеться відіграватися, щоб зберегти шанси на вихід до основного етапу Ліги чемпіонів.

Напередодні Сабо зізнався, що песимістично дивиться на шанси “Динамо” змінити ситуацію в протистоянні із “Зальцбургом”.

“Я на “Динамо” не сподіваюся взагалі! Ну куди там?! “Зальцбург” просто набагато сильніший. У австрійців хороша, молода, швидка і зла команда. Хорошого я нічого не чекаю.

Що треба зробити “Динамо”, щоб розраховувати на успіх? Виграти з рахунком 3:0, але з нашою сьогоднішньою командою це неможливо.

Якщо “Динамо” буде високо пресингувати, то відкриє вільні зони, і “Зальцбург” нас швидко покарає. Але в будь-якому разі нам потрібен швидкий гол, і тому доведеться пресингувати по всьому полю. Інакше нічого не буде! Австрійці не полізуть уперед, а вичікуватимуть на наші помилки.

Прогноз? Найоптимістичніший прогноз – це нічия 1:1. Можливо, “Зальцбург” заб’є перший м’яч, буде закінчувати на легкі, і “Динамо” вдасться відігратися. У перемогу “Динамо” я не вірю зовсім”, – сказав Сабо сайту “Український футбол”.