Головний тренер грецького “Олімпіакоса” Хосе Луїс Менділібар прокоментував дебютний гол українського нападника Романа Яремчука за команду.

В понеділок Яремчук забив свій перший гол у складі “Олімпіакоса”. Це відбулося в матчі 2-го туру чемпіонату Греції проти “Каллітеї”. Українець з’явився на футбольному полі в другому таймі та вже за кілька хвилин відправив м’яч у ворота суперників.

Гол Яремчука став доленосним у цьому матчі. Він вивів “Олімпіакос” уперед та допоміг команді здобути перемогу з рахунком 2:1.

Після матчу Менділібар поділився враженнями від дебютного голу Яремчука.

“Звичайно, важливо забивати голи, але не має значення, хто забив – новачок чи гравець, який давно в команді. Важливо, щоб у нас були гравці, які можуть забивати, але всім, хто допоміг у цьому матчі, також потрібно вдосконалюватися.

Вельде допоміг у нападі, але йому потрібно буде покращити гру в обороні. Те ж стосується Яремчука, якому потрібно покращити свою фізичну форму, він запізнився на передсезонний збір, але цей гол, безперечно, допоможе його психології”, – цитує Менділібара “Український футбол” із посиланням на пресслужбу “Олімпіакоса”.

Нагадаємо, що цього літа Яремчук перейшов до “Олімпіакоса” з “Брюгге” та підписав із чинним переможцем Ліги конференцій контракт до 2028 року. За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість форварда становить 3,5 млн євро.