Ліга Чемпіонів

Шовковський прокоментував виліт Динамо з Ліги чемпіонів

Головний тренер київського “Динамо” Олександр Шовковський висловився щодо поразки у двоматчевому протистоянні проти “Зальцбурга” в плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок “Динамо” провело матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Зальцбурга”. Кияни програли перший матч із рахунком 0:2, а тому їм було необхідно відіграватися на виїзді.

Попри великий пресинг на початку зустрічі, “Динамо” пропустило першим. Контратака “Зальцбурга” завершилася взяттям воріт від Адама Дагіма.

В середині першого тайму “Динамо” вдалося відігратися. На 29-й хвилині Владислав Ванат забив перший гол “біло-синіх” у протистоянні.

Після цього в матчі забитих голів більше не було, а тому гра завершилася з рахунком 1:1. “Зальцбург” обіграв “Динамо” 3:1 за сумою двох матчів, а тому кияни зіграють в основній стадії Ліги Європи.

Після матчу-відповіді Шовковський підбив підсумки протистояння “Динамо” та “Зальцбурга”.

“Футболісти сьогодні намагалися зробити все від себе залежне. І, думаю, дорікнути команді в тому, що вона не мала бажання, не можна. Я подякував хлопцям, вони витратили дуже багато сил сьогодні. Якщо відповідати безпосередньо на ваше питання, то нам не вистачило результату першого матчу.

Ми, безумовно, проаналізуємо ще цей виступ. Це зовсім інший рівень, це матчі Ліги чемпіонів. І я повторюся, що пишаюся командою, їхнім ставленням, їхнім відношенням, їхньою роботою. Ми прагнули, старалися, на початку гри затиснули суперника, але, на жаль, знову пропустили контратаку та пропустили м’яч, хоча в нас були моменти.

Безумовно, це величезний досвід, багато гравців уперше грають на міжнародній арені, побачили, що це зовсім інший рівень, вищі швидкості. Це те, до чого ми прагнемо у своїй роботі, щоб покращувати свої дії – як індивідуальні, так і командні дії. Я завжди казав своїм підопічним, що єдина людина, на кого ви маєте озиратися, – це ви в минулому. Єдина людина, кращими за яку ви маєте бути, – це ви в теперішньому.

Думаю, ми однозначно зробили великий крок уперед, і також думаю, що ми на правильному шляху. Треба продовжувати йти далі. Після невдачі в минулорічному виступі на міжнародній арені, думаю, ми зробили величезний крок уперед, ну а далі все тільки починається – я впевнений у цьому”, – сказав Шовковський.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

5 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

7 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

8 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

8 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

9 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

9 години ago