Головний тренер “Барселони” Ганс-Дітер Флік поділився думками щодо перемоги над “Райо Вальєкано” в матчі 3-го туру іспанської Ла Ліги.

У вівторок “Барселона” провела матч 3-го туру Ла Ліги. На виїзді каталонці зіграли проти “Райо Вальєкано”.

Гра розпочалася непросто для “Барселони”. Вже на 9-й хвилині “Райо Вальєкано” повів у рахунку завдяки голу від Унаї Лопеса.

Тим не менш, згодом каталонцям вдалося взяти гру під свій контроль. На 60-й хвилині Педрі зрівняв рахунок, а на 82-й хвилині новачок Дані Ольмо забив переможний гол. У підсумку, “Барселона” обіграла “Райо Вальєкано” з рахунком 2:1 та набрала 9 очок у стартових 3 матчах сезону.

Згодом Флік поділися враженнями від перемоги своїх підопічних.

“Перші хвилини матчу пройшли не так, як ми хотіли. Ми недостатньо добре пресингували та діяли не дуже добре з м’ячем. У другому таймі ми грали набагато краще. Я думаю, що ми заслужено набрали 3 очки.

Марк Берналь зазнав травми. Вона виглядає не дуже добре.

Ми перемогли, це добре, але коли заходиш у роздягальню, то видно, що ніхто не радіє”, – цитує німецького фахівця Tribuna.com із посиланням на Jijantes FC.

Зазначимо, що свій наступний матч у Ла Лізі “Барселона” проведе проти “Вальядоліда”. Гра відбудеться 31 серпня о 18:00 за київським часом.