Головний тренер “Зальцбурга” Пеп Лейндерс поділився враженнями від перемоги над київським “Динамо” у протистоянні раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

У вівторок “Зальцбург” і “Динамо” провели матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Попри великий пресинг на початку зустрічі, “Динамо” пропустило першим. Контратака “Зальцбурга” завершилася взяттям воріт від Адама Дагіма.

В середині першого тайму “Динамо” вдалося відігратися. На 29-й хвилині Владислав Ванат забив перший гол “біло-синіх” у протистоянні.

Після цього в матчі забитих голів більше не було, а тому гра завершилася з рахунком 1:1. “Зальцбург” обіграв “Динамо” 3:1 за сумою двох матчів, а тому виборов путівку до основної стадії Ліги чемпіонів.

Згодом Лейндерс поділився емоціями від досягнення “Зальцбурга”. Водночас, він віддав належне рівню “Динамо”.

“Це божевілля, чого ми досягли за ці 4 гри. Я сказав своїй команді, що вони повинні заслужити своє місце в Лізі чемпіонів.

Ви бачили, наскільки сильна ця команда (“Динамо”). Ви бачили це і сьогодні. І вони це заслуговують бути сильною командою.

Це вперше, коли дві австрійські команди беруть участь у Лізі чемпіонів. Ми цього хотіли. Тепер ми хочемо грати проти найкращих команд, тому що чим кращі твої суперники, тим більше ти вчишся”, – сказав фахівець.