Легендарний український тренер Йожеф Сабо висловився стосовно кількох ключових гравців київського “Динамо”.

В цьому сезоні “Динамо” встигло зіграти вже вісім офіційних матчів. У них кияни здобули п’ять перемог, зіграли одного разу внічию та зазнали двох поразок.

Протягом цих восьми матчів у вболівальників та експертів було вдосталь часу для того, щоб оцінити дії киян на футбольному полі. Перед матчем-відповіддю плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти “Зальцбурга” (1:1) Сабо поділився своїми враженнями від кількох основних гравців “Динамо”.

“Що стосується гравців, то я давно кажу, що мені дуже подобається Бражко. Він надовго не затримається в “Динамо”. Дуже багато розмов про Шапаренка, але вони роздуті. Журналісти занадто багато роблять йому компліментів, називаючи його мало не великим. Ніхрена! Коли ми програємо, він поводиться, як зазнайка. Розпіарений гравець!

Ось Піхальонок має дуже гарний вигляд – хороша покупка. Він набагато сильніший за Шапаренка. Подивимося, що буде далі.

Ванат просто слабкий. У нього немає швидкості та характеристик, які потрібні центральному нападнику. В останній грі із “Зальцбургом” він був просто ніякий. Він не встигає, йому все треба робити швидше. Ванат не може ні відкритися нормально, ні вдарити. Навряд чи його хтось купить, а якщо і куплять, то він сидітиме на лавці”, – сказав Сабо “Український футбол”.