Англійський нападник мюнхенської “Баварії” Гаррі Кейн офіційно отримав нагороду найкращому бомбардиру німецької Бундесліги в минулому сезоні.

Церемонія вручення відбулася напередодні. Кейн отримав “Золоту бутсу” за 36 забитих голів у сезоні Бундесліги 2023/24, що стало не лише найкращим показником у німецькому чемпіонату, а й серед усіх провідних європейських чемпіонатів у минулій кампанії.

“Це фантастичне почуття. Я хочу подякувати клубу і моїм партнерам по команді. Нагорода для всіх – без вас я тут не стояв би.

Завжди потрібно намагатися працювати старанніше, ніж решта. Навіть якщо є почуття, що це не винагороджується, треба все продовжувати. Впевненість також важлива – треба вірити у себе.

Я хочу продовжити шлях, який розпочав минулого сезону. Найголовніше – вигравати трофеї. Ми хочемо досягати успіхів як команда”, – заявив Кейн.

Нагадаємо, що Кейн перейшов до “Баварії” з англійського “Тоттенгема” минулого літа за 95 млн євро. За даними порталу Transfermarkt, трансферна вартість 31-річного форварда становить 100 млн євро.