Відомий український тренер та телеексперт Юрій Вірт розповів про свої очікування від матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти “Бетіса”.

В четвер на “Кривбас” чекає матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти “Бетіса”. Гра відбудеться о 22:00 за київським часом.

Перша гра протистояння склалася невдало для чинного бронзового призера УПЛ. “Бетіс” без особливих проблем здобув перемогу з рахунком 2:0. Для того, щоб зберегти шанси на вихід до основного раунду Ліги конференцій, “Кривбасу” необхідно забити щонайменше тричі.

Напередодні Вірт зізнався, що він не має оптимістичних очікувань від прийдешнього матчу.

“Шанси у “Кривбасу” є, але вони, будемо відвертими, – мінімальні. Як показала перша гра, рівень “Бетісу” на порядок вищий від команди Юрія Вернидуба. У Севільї має статися диво, щоб “Кривбас” забив два чи більше голи, не пропустив і пройшов далі. Лише диво допоможе українській команді. Звісно, дива у футболі трапляються, але…

Я б не сказав, що хлопці Вернидуба злякалися підопічних Пеллегріні. Ні! Повторюсь, просто “Бетіс” об’єктивно сильніший на сьогодні за “Кривбас”. От і все. І, знову ж таки, давайте будемо щирими: рівень нашого чемпіонату з відомих всім причин дуже сильно просів. Так, “Бетіс” – не “Реал” і не “Барселона”, але ж Ла Ліга один з найсильніших чемпіонатів Європи і посісти там сьоме місце – дорогого вартує.

Але, знаєте, я б сильно не критикував “Кривбас” за першу гру. Вони старалися, билися, не засіли наглухо в обороні та не грали на відбій. Я так думаю, що багато у чому їх міг надломити швидкий перший гол (на 13 хвилині), який, певно, зламав попередній план на гру”, – сказав Вірт сайту “Український футбол”.