Захисник “Ньюкасла” Кіран Тріпп’єр оголосив про завершення своїх виступів у складі національної збірної Англії.

Про своє рішення 33-річний Тріпп’єр повідомив напередодні на своїй сторінці в Instagram.

“Я ніколи не думав, будучи молодим хлопцем з Бері, що буду грати за свою країну, не кажучи вже про те, що зроблю це 54 рази. Це була одна з найбільших честей у моєму житті – представляти свою країну на 4 великих турнірах

Я хочу сказати велике спасибі Гарету (Саутгейту – прим.) і всьому персоналу, який працював зі збірною Англії, за довіру, яку вони надавали мені протягом багатьох років.

Дякую всім моїм товаришам по команді – ми пережили дуже особливі моменти, дійшовши до 2 фіналів Євро та півфіналу чемпіонату світу, і я впевнений, що в майбутньому ця група гравців виграє великий турнір.

Я хочу побажати Лі (Карслі – прим.), тренерському штабу та команді всього найкращого в майбутньому.

І, нарешті, величезне спасибі всім вболівальникам Англії за вашу неймовірну підтримку, які подорожують по всьому світу, щоб підтримати нас і не дати нам зупинитися у важкі моменти”, – написав Тріпп’єр.

Кіран Тріпп’єр дебютував у складі національної збірної Англії в липні 2017 року. Він зіграв за “трьох левів” 54 матчі, в яких відзначився 1 голом та 5 результативними передачами. У складі збірної Англії Тріпп’єр є дворазовим фіналістом чемпіонатів Європи.