Після поразки в першому матчі з рахунком 0:2 тиждень тому в четвер “Кривбас” мав останній шанс на євроосінь – чинний бронзовий чемпіон УПЛ зіграв у Севільї матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти “Бетіса”.

На 5-й хвилині “Бетіс” мав перший момент відкрити рахунок. Удар Айтора Руїбаля було заблоковано. За кілька хвилин Серхі Альтіміра вдарив зблизька, але м’яч пролетів над воротами Андрія Кліщука.

“Бетіс” продовжував чинити тиск на “Кривбас”. На 12-й хвилині Натан завдав удару з-за меж штрафного майданчика, але м’яч знову пройшов повз ворота.

“Кривбас” відповів небезпечним моментом на 14-й хвилині. Олександр Драмбаєв зробив подачу у воротарський майданчик “Бетіса”, але Рафаель Бандейра влучив у штангу.

На 23-й хвилині “Бетіс” завдав ще одного дального удару – Кліщук забрав м’яч до рук після пострілу від Ікера Лосади. Згодом Ектор Бельєрін міг вразити напівпорожні ворота Кліщука, замикаючи простріл, але влучив у зовнішній бік сітки воріт.

Завершальний відрізок першого тайму став справжнім жахіттям для “Кривбасу”. В проміжку з 40 по 43 хвилини ворота Кліщука вразили Айтор Руїбаль та двічі Абде Еззальзулі. Таким чином, перша половина зустрічі завершилася з рахунком 3:0 на користь “Бетіса”.

Вже на першій хвилині другого тайму “Кривбас” мав перспективну атаку після розіграшу штрафного, але успіхом вона не увінчалася. На 56-й хвилині Жан-Морель По обіграв кількох суперників та завдав удару здалеку. Щоправда, його спробу було заблоковано, і м’яч полетів на кутовий.

На 58-й хвилині Еззальзулі міг оформити хет-трик, але його закручений удар ледь оминув ворота “Кривбасу”. Це був останній момент Еззальзулі в матчі, оскільки його замінили за хвилину.

На 67-й хвилині Артур Микитишин завдав потужного удару здалеку, але м’яч пролетів у сантиметрах від штанги воріт Руї Сілви.

Наприкінці зустрічі Кліщук парирував одразу два удари гравців “Бетіса” – спочатку від відбив перед собою удар від Пабло Форнальса, а за кілька миттєвостей відбив добивання Ассана Діао.

Фінальний свисток головного арбітра зафіксував рахунок 3:0 на користь “Бетіса”. Представник Ла Ліги здобув перемогу в протистоянні з рахунком 3:0. Таким чином, “Кривбас” вилетів із Ліги конференцій та не зіграє в єврокубках восени.