Новини футболу

Вернидуб прокоментував поразку від Бетіса в матчі-відповіді кваліфікації Ліги конференцій

Головний тренер криворізького “Кривбасу” Юрій Вернидуб поділився думками щодо поразки від “Бетіса” у плей-оф кваліфікації Ліги конференцій.

В четвер “Кривбас” провів матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти “Бетіса”. Після впевненої гри та кількох небезпечних моментів протягом першого тайму, гра пішла шкереберть для чинного бронзового призера УПЛ за кілька хвилин до перерви.

На 40-й хвилині Айтор Руїбаль вивів свою команду вперед. Уже на 41-й хвилині Абде Еззальзулі подвоїв перевагу іспанців, а на 43-й хвилині вдруге вразив ворота Андрія Кліщука.

Три голи за п’ять хвилин принесли “Бетісу” домашню перемогу над “Кривбасом” із рахунком 3:0 та перемогу у двоматчевому протистоянні з рахунком 5:0. Водночас, “Кривбас” вилетів із Ліги конференцій та не зіграє в основній стадії єврокубків.

Після матчу Вернидуб поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі в Севільї.

“Вітаю “Бетіс” з перемогою та виходом до групового етапу Ліги Конференцій. Дуже потужна та непогана команда, має у складі чимало швидких футболістів. Хоча, якщо взяти гру в цілому, то ми нічим не поступались супернику в перші 40 хвилин. Пропустили перший гол, після чого трішки розсипались.

Потім пропустили другий і третій мʼячі за декілька хвилин. Для нас це був удар. Поспілкувались з командою в роздягальні, зробили деякі заміни. Другий тайм зіграли 0:0, перший – програли 0:3. Тому багато коментувати не хочеться.

Для наших хлопців – це велика школа. Вони побачили, до якого рівня їм треба прагнути. Це класний футбол. Приємна атмосфера: заповнений стадіон, багато вболівальників, які палко підтримують команду, співають пісень. Це неймовірно. Також хочу подякувати за банер, який повісили на стадіоні, український прапор, від жителів Севільї в підтримку України.

Я дуже вам вдячний за підтримку від себе, від команди, від всіх українців. Іспанія підтримує Україну протягом цих трьох важких років. Це дуже приємно. Хочу сказати, що у вашій команді, “Бетісі”, також грав українець – Роман Зозуля. Непоганий форвард, який тут провів багато часу. Також у вас кваліфікований тренер, Мануель Пеллегріні. Бажаю йому також всього найкращого.

На жаль, тільки дві команди будуть в цьому році представляти Україну на груповому етапі єврокубків. Це “Шахтар” і “Динамо”. Хочу побажати їм вдалого виступу в Європі. Будемо за них вболівати всією Україною”, – заявив Вернидуб.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

46 хв. ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

3 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

4 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

4 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

5 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

5 години ago