Головний тренер “Евертона” Шон Дайч підбив підсумки матчу 3-го туру англійської Прем’єр-ліги проти “Борнмута”.

Гра між “Евертоном” та “Борнмутом” неодмінно увійде в історію англійської Прем’єр-ліги. Все починалося сприятливо для “ірисок”. “Евертон” вів у рахунку 2:0 завдяки голам Майкла Кіна та Домініка Калверт-Льюїна.

Все почало змінюватися на 87-й хвилині зустрічі, коли Антуан Семенйо відіграв один гол “Борнмута”. Вже на 90+2-й хвилині Льюїс Кук зрівняв рахунок у матчі. На 90+6-й хвилині Луїс Сіністерра шокував весь “Гудісон Парк”, забивши третій гол “Борнмута” та принісши своїй команді драматичну вольову перемогу з рахунком 3:2.

Згодом Дайч поділився емоціями від матчу та втраченої на останніх хвилинах перемоги.

“Все робили правильно до першого пропущеного голу. Ми пропустили гол та викинули перемогу, просто викинули. В АПЛ потрібно грати до останнього, що зробив наш суперник. Вони просто йшли вперед і навішували до штрафного майданчика.

А ми викинули перемогу. А кожен гравець дивився на іншого, щоб він упорався з цією ситуацією. У нас у складі достатньо досвіду, щоби утримувати такі матчі, але сьогодні ми цього не зробили”, – цитує Дайча “Український футбол” із посиланням на BBC.