Новини футболу

Бенфіка Трубіна звільнила головного тренера

Німецький фахівець Рогер Шмідт був звільнений з посади головного тренера лісабонської “Бенфіки”, за яку виступає воротар збірної України Анатолій Трубін.

Про це після матчу чемпіонату Португалії проти “Морейренсе” (1:1) повідомив президент “Бенфіки” Руй Кошта. Він також заявив, що найближчим часом буде оголошено ім’я нового наставника “орлів”.

“Як ви вже знаєте, оскільки перед тим, як я сів у цій конференцзалі, ми повинні були повідомити, що Рогер Шмідт більше не є тренером “Бенфіки”, я підтверджую це.

Я також хотів би подякувати йому за ці два з половиною роки, за всі зусилля і всю роботу, яку Рогер Шмідт вклав у наш клуб, за два титули, які ми виграли, за кількість гравців, яких ми виховали власними силами, але, незважаючи на те, що у нас були амбіції та ідея створити стабільність у клубі, і продовжуючи працювати з тренером більше року, незважаючи на те, що ми не виграли чемпіонат, після чотирьох матчів ми вирішили, що настав час змінити тренера, беручи до уваги результати і виступи, яких ми не змогли досягти, але яких хотіли в той час.

Таким чином, повторюю, Рогер Шмідт більше не є тренером “Бенфіки”, і тепер ми дивимося в майбутнє. Ми вже працюємо над новим тренером, про якого ви дізнаєтеся дуже скоро. Початок сезону був не таким, на який ми сподівалися, і ми зрозуміли, що не можемо продовжувати в таких умовах і, відповідно, змінити тренера в даний момент”, – сказав Кошта.

Рогер Шмідт очолив “Бенфіку” влітку 2022 року. На чолі “орлів” він провів 115 матчів: 81 перемога, 17 нічиїх та 17 поразок.

Наразі “Бенфіка” перебуває на 6-му місці в турнірній таблиці чемпіонату Португалії, набравши 7 очок у стартових 4 матчах.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

4 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

6 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

7 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

7 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

8 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

8 години ago