Головний тренер лондонського “Челсі” Енцо Мареска підбив підсумки матчу 3-го туру англійської Прем’єр-ліги проти “Крістал Пелес”.

У неділю “Челсі” провів домашній матч 3-го туру АПЛ проти “Крістал Пелес”. Гра розпочалася вдало для “синіх” – на 25-й хвилині Ніколас Джексон вивів свою команду вперед.

Щоправда, вже на початку другого тайму гостям вдалося зрівняти рахунок. Голом за “Крістал Пелес” на 53-й хвилині відзначився Еберечі Езе.

Таким чином, гра завершилася нічиєю з рахунком 1:1. За підсумками стартових трьох турів “Челсі” перебуває на 11-му місці в турнірній таблиці АПЛ із 4 набраними очками.

Після матчу Мареска заявив, що “Челсі” не заслуговував на втрату очок у домашній грі.

“Ми абсолютно заслуговували на перемогу в цьому матчі. Ми мали дуже багато моментів. Найважливіша була наша гра, і вона була на висоті. Сьогодні ми допустили лише два удари по своїх воротах.

Ми не взяли три очки, але якщо ми гратимемо так само, як сьогодні, то, я думаю, ми перемагатимемо.

Мені трохи соромно за результат, але не за гру. Ми вибрали правильний напрямок. Тепер, коли приходять гравці, ми можемо грати ще краще”, – цитує Мареску “Футбол 24” із посиланням на BBC.

Свій наступний матч в АПЛ “Челсі” проведе в рамках 4-го туру проти “Борнмута”. Матч відбудеться 14 вересня о 22:00 за київським часом.