Виконавчий директор “Манчестер Юнайтед” Омар Беррада розповів, чи довіряють у клубі головному тренеру команди Еріку тен Хагу.

Кампанія АПЛ у сезоні 2024/25 розпочалася не найкращим чином для “Манчестер Юнайтед”. Манкуніанці зазнали двох поразок у стартових трьох матчах нового сезону АПЛ – від “Брайтона” (1:2) та “Ліверпуля” (0:3). Єдину перемогу в цьому сезоні “Манчестер Юнайтед” здобув над “Фулгемом” (1:0) у 1-му турі.

Перед перервою на матчі національних збірних підопічні Еріка тен Хага опинилися на 14-му місці в турнірній таблиці АПЛ із 3 очками в активі.

Попри не надто вдалий початок сезону, Беррада заявив, що в “Манчестер Юнайтед” і досі довіряють нідерландському фахівцю.

“Чи ми все ще віримо в тен Хага? Абсолютно. Ми вважаємо, що Ерік — правильний тренер для нас, і ми повністю його підтримуємо. Ми збираємося продовжувати дуже тісно співпрацювати, щоб допомогти йому отримати найкращі результати від команди.

Я дуже схвильований і дуже оптимістично налаштований на те, що у нас попереду. Ми починаємо створювати правильні елементи, і я абсолютно переконаний, що ми досягнемо успіху. Коли ви дивитеся на команди, які незмінно досягали успіху протягом багатьох років, це тому, що у них є правильний тренер, вони підписали правильних гравців і мають правильну структуру.

Вам потрібно багато років послідовно приймати правильні рішення, щоб стати фінансово стабільним клубом, який бореться за перемогу в кожному окремому турнірі, і саме такими ми хочемо бути. Ми не хочемо просто виграти одну АПЛ і бути задоволеними. Ми хочемо створити команду, здатну на стабільній основі боротися за Лігу чемпіонів, АПЛ та національні кубки.

Щоб створити це, нам потрібно робити більше того, що ми зробили в цьому трансферному вікні. Ми покрили пріоритетні позиції, які були дуже рано визначені, і ми змогли зробити це дотримавшись бюджету”, – цитує Берраду Tribuna.com із посиланням на Daily Mail.