Центральний захисник англійського “Борнмута” та національної збірної України Ілля Забарний поділився думками щодо виступів у стартовому відрізку сезону.

Як і в минулому сезоні, Забарний є беззаперечним гравцем основного складу “Борнмута”. 22-річний оборонець повністю зіграв усі три матчі “Борнмута” в англійській Прем’єр-лізі.

Наразі “Борнмут” перебуває на 8-му місці в турнірній таблиці АПЛ, набравши 8 очок.

Тим не менш, Забарний зізнався, що очікував більшого від стартового відрізку сезону 2024/25.

“Непоганий старт, хоча могло бути краще. П’ять очок за три гри – це добре, але я очікував більшого.

Камбек проти “Евертона”? Матч був дуже важкий. У Ліверпулі важко грати всім командам, адже на “Гудісон Парк” панує чудова атмосфера, вболівальники женуть “Евертон” вперед. Проте ми до самого кінця не опускали руки і отримали винагороду у вигляді трьох очок.

У нас вже була схожа ситуація у минулому сезоні з “Лутоном”, коли ми “горіли” з рахунком 0:3 після першого тайму, а в підсумку перемогли 4:3. Вже після того матчу я зрозумів, що у футболі можливо все. Навіть коли ми програвали “Евертону” 0:2, я до останньої секунди вірив у перемогу.

Це неймовірні відчуття. Було дуже важко: моментів було небагато, але всі молодці, дограли до кінця і наші заміни спрацювали.

Так, я повністю адаптувався і готовий до всього. Найважче було пристосовуватися до високої інтенсивності, яка найвища серед всіх чемпіонатів”, – сказав Забарний сайту “Український футбол”.