Центральний захисник “Борнмута” та національної збірної України Ілля Забарний оцінив перспективи київського “Динамо” в основному етапі Ліги Європи.

Незабаром “Динамо” розпочне свої виступи в основному етапі Ліги Європи. До цього турніру кияни потрапили після того, як поступилися “Зальцбургу” в протистоянні раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

За підсумками жеребкування, яке відбулося минулого тижня, “Динамо” зіграє в основному етапі проти “Лаціо”, “Роми”, “Ференцвароша”, “Реал Сосьєдада”, “Вікторії” Плзень, “Галатасарая”, “РФШ” та “Гоффенгайма”.

На думку Забарного, підопічним Олександра Шовковського до снаги пройти до плей-оф Ліги Європи після основного етапу.

“Динамо” добре виступає і мені дуже подобається їхня гра. Я не бачив матчів УПЛ, але дивився кваліфікацію в Лігу чемпіонів. Скажу чесно: “Динамо” мене приємно вразило.

Я бажаю їм успіхів і вважаю, що Ліга Європи для молодих гравців і всієї команди – це дуже класний турнір, де можна себе проявити і набратися досвіду. Якщо “Динамо” буде грати так само, як і у відборі ЛЧ, то у них є всі шанси вийти в плей-оф Ліги Європи”, – сказав Забарний сайту “Український футбол”.

Календар ігор “Динамо” в Лізі Європи (всі матчі)