Головний тренер збірної Албанії Сілвіньйо поділився думками щодо перемоги над збірною України в Лізі націй.

В суботу ввечері збірна Албанії розпочала свій шлях у Лізі націй 2024/25. Підопічні Сілвіньйо протистояли збірній України.

Перший тайм став справжнім випробуванням для української збірної. Гравці збірної Албанії могли кілька разів вразити ворота Анатолія Трубіна. Тим часом, перший удар по воротах суперників збірна України завдала після 40-ї хвилини.

Друга половина зустрічі розпочалася набагато краще для підопічних Сергія Реброва. На 49-й хвилині Юхим Конопля відкрив рахунок.

Щоправда, згодом українці пропустили двічі. Спочатку на 54-й хвилині Ардіян Ісмайлі відіграв відставання, а на 66-й хвилині Ясір Асані вивів свою команду вперед та приніс їй перемогу з рахунком 2:1.

Згодом Сілвіньйо поділився думками щодо важливої перемоги албанської збірної.

“Дуже важлива перемога. Пам’ятаю, що довго останньою нашою перемогою в офіційному матчі була гра з Чехією (жовтень 2023 року – прим.). Це правда, що грати було важко, але перемога – це дуже добре. Ми зіграли дуже добре, це заслужено.

Важко працювати над тим, щоб вміти перевертати гру – це дуже малий відсоток успіху, особливо на таких рівнях. Наш суперник дуже технічний та сильний.

Ми провели хорошу гру, ми не втратили розум. Можливо, лише в перші 5 хвилин після пропущеного гола ми мали поганий вигляд.

З погляду майбутнього в цьому змаганні ця перемога була ключовою для просування вперед, оскільки Грузія та Чехія дуже сильні”, – сказав фахівець.