Новини футболу

Леоненко: “Поразка від Албанії – не провал, а наш рівень”

Колишній гравець “Динамо” Віктор Леоненко поділився думками про поразку національної збірної України в матчі Ліги націй проти Албанії.

В суботу ввечері збірна України розпочала свій шлях у Лізі націй 2024/25. Українська збірна намагалася реабілітуватися за невдалий результат на Євро-2024 в матчі проти Албанії.

Перший тайм став справжнім випробуванням для української збірної. Гравці збірної Албанії могли кілька разів вразити ворота Анатолія Трубіна. Тим часом, перший удар по воротах суперників збірна України завдала після 40-ї хвилини.

Друга половина зустрічі розпочалася набагато краще для підопічних Сергія Реброва. На 49-й хвилині Юхим Конопля відкрив рахунок.

Щоправда, згодом українці пропустили двічі. Спочатку на 54-й хвилині Ардіян Ісмайлі відіграв відставання, а на 66-й хвилині Ясір Асані вивів свою команду вперед та приніс їй перемогу з рахунком 2:1.

Згодом Леоненко розповів про свої враження від невдалого матчу української збірної.

“Це не провал, а наш рівень. Я взагалі не зрозумію, чому багато хто вважає, що в нас найкраща збірна за всю історію. Найкраща збірна три удари у площину воріт з Албанією не робить!

Ми звикли грати в даремний контроль м’яча. Реброву треба шукати проблему – чому немає моментів. Якщо немає моментів, це означає, що гравці у нас не особливо хороші. Нехай вже краще тактика на контратаках буде, ніж ось це ось перекочування.

Ребров повинен пам’ятати, як “Барселона” возила “Динамо” в наш час, але навіть тоді у нас були моменти. А зараз – нічого!

Я не збираюся матюкати нашу збірну, але Реброву треба робити висновки і думати, як створювати моменти. Нам треба або сміливіше грати, або змінювати футболістів. Можливо, слід грати з двома нападниками.

А то в нас купа півзахисників, а Судакова, Бражка і Шапаренка взагалі не було видно. Я розумію клуби. Вони хочуть дорого продати своїх футболістів і тому їх хвалять, але після матчу з Албанією Судаков і Шапаренко точно подешевшають.

Говорили-говорили про те, щоб не повторити результат із Румунією, і в підсумку 1:2 програли, а могли і з більшим рахунком поступитися”, – сказав Леоненко сайту Sport-express.ua.

antonio

Recent Posts

Бражко: «Почути гімн Ліги чемпіонів було моєю дитячою мрією»

В четвер у центрі Києва «Динамо» провело урочистий захід, присвячений старту виступу команди в основному…

7 години ago

Стадіон “Альянц Арена” змінить свою назву на честь легенди німецького футболу

Домашній стадіон “Баварії” незабаром змінить свою назву. «Альянс Арена носитиме ім'я легендарного німецького футболіста. У…

9 години ago

Лунін може замінити Ноєра в Баварії

Воротар збірної України та мадридського "Реала" Андрій Лунін перебуває у сфері інтересів мюнхенської "Баварії". Про…

10 години ago

Гвардіола прокоментував нічию Ман Сіті з Інтером у Лізі чемпіонів

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився думками щодо матчу основного етапу Ліги чемпіонів проти…

10 години ago

Провідні клуби АПЛ цікавляться Циганковим

Вінгер "Жирони" та національної збірної України Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів кількох клубів англійської…

11 години ago

Воробей розкритикував Шахтар після нічиєї з Болоньєю

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей оцінив гру "гірників" у матчі основного етапу Ліги чемпіонів…

11 години ago