Головний тренер “Жирони” Мічел висловився про пріоритети команди в сезоні 2024/25.

Після сенсаційного сезону 2023/24 “Жирона” зіграє в новому для себе турнірі – Лізі чемпіонів. Таким чином, каталонцям доведеться грати одразу на три фронти в цьому сезоні.

Напередодні Мічел заявив, що для його команди головним турніром у цьому сезоні стане іспанська Ла Ліга.

“Я говорив і просив гравців, що в Лізі чемпіонів ми повинні бути командою, яка грає для наших вболівальників і наших почуттів, але після гри ми не повинні занадто багато думати.

Коли гра закінчується вночі, на виїзді, вона закінчується. Щоб не було похмілля. Тому що для мене найголовніше для клубу – це Ла Ліга.

Я не збираюся занадто багато дивитися відео з Ліги чемпіонів, я не збираюся занадто багато думати про ситуацію в Лізі чемпіонів, тому що для мене дуже важливо бути на 100% в Ла Лізі.

Я завжди казав, що це змагання, які мені дуже подобаються, і що вони також дають нам можливість вдосконалюватися, рости, змушувати гравців, які мають не так багато хвилин у чемпіонаті, рости, тому що мені потрібно, щоб вони всі були готові.

Це також відповідальність – добре зіграти в кубку. Але ми зосереджені на чемпіонаті, це абсолютний пріоритет”, – цитує Мічела “Український футбол” із посиланням на Marca.

Нагадаємо, що наразі “Жирона” перебуває на 5-му місці в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 7 очок у стартових 3 турах.